close عمل حاله الاون لاين للعضو

هذا السؤال غير مجاب عنه برجاء المساعدة في الاجابات





ازاى اخلى الموقع يقول العضو اونلاين ولا لالا
انا عملت الاتى عملت حقل ف الدات بيز اسمو state و اديتو قيمة (tinyint(1 و عملت كود يجيب الحالة جاب لى الحاله خط لان العضو كان اون لاين وهو قالى اوف لاين و كانت بالشكل ده { echo offline; }
و اعمل جوه كنترول اليوزر اخلى لم حد يعمل اشترك جديد يبدا بقي يسجل هل هو او لاين ولا تلقئ
@if(Auth::User()->state == 1)
            {
                echo online;
            }
            @else()
            {
                echo offline;
            }
            @endif


Ahmed Farid

Ahmed Farid
2016-12-31 14:59:12

الاجابات (1) من (1)

54 # Abdel Aziz Hassan
01 جانفي 2017 / 04:32

ماشي تمام بس انت المفروض تعمل حقل لمعاد تسجيل الدخول تعمله ابديت كل ما يتحرك في الموقع
عندك بحيث انه دايما تبقي عارف انه اون لين
ولما يبفضل اكثر من ربع ساعة مش بيعمل اي حركة علي الموقع بتاعك
خليه يبقي اوف لين
تحياتي لك


1

اجابة

98 # لم يتم تفعيل حسابي بعد
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Aissa

أخي حسان أنا عيسى من الجزائر قمت باشتراك لمدة شهر 10 دولار الآن فقط ولم يتم تفيعيل حسابي بعد كيف أعمل بار ك الله فيك

1

اجابة

14 # استفسار عن عمل فى فريم ورك قديم
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Ahmed Farid

بشمهندس انا شغال فى شركة و شغال على تعديالات قديمة معموله بلارفيل 4 و بقالى فترة مش شغال اى مشروع لارفيل 5.2 و كمان لارفيل 5.3 نزل و مشتغلتش بى دة ياث..

3

اجابة

65 # استفسار حول سلة مبيعات
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Ali Mosbah

مرحبا شكرا على كل الدروس المطروحة في الموقع انا اطبق حاليا في دورة برمجة سلة مبيعات بستخدام laravel 5.3 مع استخدام بنك paypal ارغب في تسجيل نتائج ال..

1

اجابة

79 # كيف اربط هاد RESTfull api بال php
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : ياسر ابو زهري

السلام عليكم مساعدة صغيرة لو سمحتو .. ال api هاد بيرجع بيانات من نوع ( http://developer.wiziq.com/ ) كيف اربط هاد RESTfull api بال php اخليه يعمل..

2

اجابة

83 # الموقع العقاري
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Ali

انا بحاجة الى بناء موقع عقاري مثل الدروس المطروحه من حضرتكم ولاكن للاسف صعب علي جدا جدا جدا اني اكود وارفق واعمل وابني موقع من الصفر وحاب يكون لدي مشا..

5

اجابة

12 # التسجيل بأحد حسابات تويتر او فيس بو..
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Ahmed Farid

إعطاء العميل خيار التسجيل بأحد حساباته تويتر او فيس بوك او الايميل

1

اجابة

33 # اخر ظهور للمستخدم
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Ahmed Farid

ازاى اعمل حاجة ف الصفحة اللى السابقة اللى كان فيها مشكلة فور ايتش اظهر اخر واقت للمستخد كان فى اون لاين و ازاى اظهر هو اونلاين الان ولا اوف لاين

1

اجابة

123 # استخدام المصفوفات فى قاعده البيانات
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : Abdo

قمت بجلب جدول ال category وعرضته ووضعته فى ال Checkbox بحيث اريد وضع الاشياء التى اختارها العميل فى الدتا بيز وكل شى فى جدول منفصل مرتبط با id hglkj[

2

اجابة

125 # مشكلة خاصة ب ckeditor و ال ckfinder..
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : أحمد مصطفى

شغل فى ادمن بانل وحاطط فيها ال ckeditor عشان يقدر يعمل مقالات. لكن فى مشلكة فى استخدام الصور لما بفتح وبيتفتح بلجن ال kcfinder برفع الصور عادى للسي..

6

اجابة

9 # كيفية أضافة العديد من مكتبات الجافا..
قسم : Laravel 5.1 بواسطة : أحمد مصطفى

كيف اقوم بتضمين العديد من ملفات الجافا سكريبت فى ملف واحد باستخدم ال lixir عندما استخدم ال browserify او ال webpack يقوم بضتمينهم لكن لا يستطيع ا..