close لنك الخاص بالفيو مش شغال

هذا السؤال غير مجاب عنه برجاء المساعدة في الاجابات





الطريقة المشروحة فى الفديو موقع مصغر الكود دة اتلغى و بكتب الكود دة برضوة مش شغال ممكن تدينى الكود الخاص انى اعمل لنك ل vue-router جربت طرق كتير و مش بيدى اى اكشن ولا انة لنك حتى ملاحظة الكود اما بضمنوة جوة ملف دوت فيو بيشتغل ويروح على اللينك فى اتش تى ام ال مش شغال ازاى اضمنوة جوةملف اتش تى ام ال و يشتغل
<router-link to="/AddServices">
                                        <a>Add Services</a>
                                    </router-link>


MOhamed Reda

MOhamed Reda
2017-01-08 02:54:01

الاجابات (1) من (1)

69 # Abdel Aziz Hassan
08 جانفي 2017 / 05:58

استخدم نفس الاصدارات الموجودة في الدورة
عشان ميحصلش مشاكل في التنفيذ واحنا هنعمل فدويهات في كورس الفيو
الجديد فيه التحديثات باذن الله


2

اجابة

55 # عندما ارفع الداتا بيس على phpmyadmi..
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : ابوبكر البكري

قمت بتصميم موقع ب laravel و استخدمت حزمة voyager و عند الرفع على السيرفر على الويب تظهر لي رساله خطأ عند استيراد قاعدة البيانات

2

اجابة

46 # بحث
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Ahmed Farid

بدور على لينك سلسله دروس حضرتك بتاع شرح الجديد فى laravel 5.3 و هل اقدر اشتغل و اطبقها على كورس العقارات الخاص بك هو و كورس الشات ام يحدث مشكلة

3

اجابة

44 # مشكلة عدم التحويل الي صفحة البايبال
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Mohmd Zamli

ايرور عند التحويل لصفحة البايبال PayPalConnectionException in PayPalHttpConnection.php line 154: Got Http response code 400 when accessing https://a..

3

اجابة

48 # تمرير البيانات إلى Bootstrap carous..
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : ابوبكر البكري

كيف يمكنني تمرير البيانات والصور من الكنترولر إلى قالب البليد لعرضها في bootstrap carousal

0

اجابة

145 # كود برمجة سلة منتجات مصغرة
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Mostafa

لو سمحت انا عاوز الكود حضرتك ف الفيديو قولت هتنزله فى الاخر بس انا مش لاقية

4

اجابة

130 # voyager validation unique
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Mohaaboeata

unique:table,column,except,idColumn how can i put this values in bread

2

اجابة

148 # ProductRepositoryInterface
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Mdaka

شكرا على الدرس. لماذا تم استدعاء ProductRepositoryInterface بدالة ال index ؟ الكود موجود بالكلاس ProductRepository وبالانترفيس تم فقط بناء ال Contr..

5

اجابة

39 # مشكلة في Middlewareفي ملف ال A..
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : ضياء هشام

انا منصب لارافل و شغال بمشروع و وصلت لجزيئية المستخدمين وكلمت كل شئ لكن لا يوجد كلاس ال Authenticate في مجلد ال midellware على عكس كلاس RedirectIfAut..

1

اجابة

38 # شرح طريقة عمل التنبيهات على لارافل..
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Mohamed Elkomy

مثلًا لو جاءه طلب معين أو طلبين يعطيه تنبيه أنه في طلبات جديدة أو استفسارات جديدة

3

اجابة

124 # مشكل في ارسال Sms ب nexmo
قسم : Laravel 5.3 بواسطة : Nassimweb15

السلام عليكم و رحمة الله ، لقد جربت شرح ارسال اشعارات عن طريق رسائل الموبيل laravel و لكن عند محاولة الارسال اتلقى رسالة الخطا التالية Class 'App\N..