عمل حاله الاون لاين للعضو

ازاى اخلى الموقع يقول العضو اونلاين ولا لالا انا عملت الاتى عملت حقل ف الدات بيز اسمو state و اديتو قيمة (tinyint(1 و عملت كود يجيب الحالة جاب لى ا...

ازاى اخلى الموقع يقول العضو اونلاين ولا لالا
انا عملت الاتى عملت حقل ف الدات بيز اسمو state و اديتو قيمة (tinyint(1 و عملت كود يجيب الحالة جاب لى الحاله خط لان العضو كان اون لاين وهو قالى اوف لاين و كانت بالشكل ده { echo offline; }
و اعمل جوه كنترول اليوزر اخلى لم حد يعمل اشترك جديد يبدا بقي يسجل هل هو او لاين ولا تلقئ

 @if(Auth::User()->state == 1)
            {
                echo online;
            }
            @else()
            {
                echo offline;
            }
            @endif


1 التعليقات


  • Abdel Aziz Hassan
    Abdel Aziz Hassan 2017-09-21 15:57:02

    ماشي تمام بس انت المفروض تعمل حقل لمعاد تسجيل الدخول تعمله ابديت كل ما يتحرك في الموقع
    عندك بحيث انه دايما تبقي عارف انه اون لين
    ولما يبفضل اكثر من ربع ساعة مش بيعمل اي حركة علي الموقع بتاعك
    خليه يبقي اوف لين
    تحياتي لك

اضف تعليق


يجب ان يكون لديك حساب في الموقع تسجيل الدخول او تسجيل عضوية جديدة

خدمات ويب الفريق